اطلاعیه آزمون HSE

۱۹ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۹ کد : ۸۵۵۵ اطلاعیه ها
آزمون آموزشی ایمنی، بهداشتی و زیست محیطی ۹۷۱

به اطلاع دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی می رساند با توجه به مفاد بند شماره 27 صورتجلسه شماره 544 شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه، اخذ گواهی شرکت در کلاسهای آموزشی ایمنی، بهداشتی و زیست محیطی برای انجام مراحل تصویب پروپوزال ضروری می باشد. از آنجائیکه مباحث کمک‌های اولیه و آتش‌نشانی این دوره‌ از سال تحصیلی 97-96 به صورت مجازی ارایه خواهد شد،  فلذا دانشجویان جهت دریافت فایل مربوط به دو مبحث فوق به وب سایت کمیته HSE به آدرس http://hse.tabrizu.ac.ir مراجعه نمایند. زمان برگزاری آزمون دو مبحث فوق ششم بهمن 1397 (06/11/97) ساعت 10:00 می¬باشد. لازم بذکر است  زمان برگزاری جلسات آموزشی مباحث تخصصی مربوط  به رشته فیزیک نیز بعدا اعلام خواهد شد.

دکتر محمدی
                                                                                                                                                                                                                                            نماینده دانشکده فیزیک در کمیته ایمنی