درخواست ایمیل دانشگاه تبریز

۳۰ مهر ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۲ کد : ۱۸۲۶۴ اطلاعیه ها
درخواست ایمیل دانشگاه تبریز

در خصوص ایمیل دانشگاه تبریز برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده فیزیک

دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد ورودی های جدید( صرفا دانشجویان دانشکده فیزیک) ، تصویر کارت دانشجویی و فرم پیوستی تکمیل شده را به آدرس :

asadi@tabrizu.ac.ir

ارسال و از دریافت پاسخ از طریق ایمیل اطمینان حاصل نمایند. در صورت عدم دریافت پاسخ، دوباره ایمیل ارسال نمایید و یا حضورا به سایت دانشکده فیزیک  مراجعه فرمایید. نکات مهم : با توجه به افزایش تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اجتناب از یوزر های تکراری، هم نام و هم نام خانوادگی در یوزر پیشنهادی آورده شود مثال:

amir-ahmadi یا amir_ ahmadi یا amir.ahmadi یا amirahmadi :

برای دانشجویان کارشناسی ارشد سال ورود در انتهای یوزر اجباری می باشد مثال : amirahmadi1401

: username@tabrizu.ac.ir   دکتری

username@ms.tabrizu.ac.ir : ارشد